VĂN PHÒNG TẬP ĐOÀN VIDON LÀ MỘT DỰ ÁN VĂN PHÒNG MANG PHONG CÁCH INDUSTRY MÀ CHÚNG TÔI YÊU THÍCH

Look back one of our highlight Vidon Corporation Office Project in 2019. The project is the renovation of an existing 8,600 sqft old warehouse into common workplace includes affiliated companies to Vidon Corporation.

The design offers a sense of main Industrial style highlights the development between the past and present of the group.

Tailored to brand identify system and a different company culture is the key of our mission.

The space carried the natural lighting and green areas beside the main materials are wooden, concrete, metal and brick floor react to Industrial style with a vast green array of floor, a large pantry, stand-up meeting zone and open workstation, sound system all around the office space, large library aiming to optimize collaboration and increase employee productivity. With the special expectation,

The BOD had a strategy room to brainstorm. We recommended they using retinal scanner for High Management levels to entrance secret door into strategy room with an oneway mirror. It is necessary to acknowledge the high communication level from both sides customer and the design & build consultant.

VIDON CORPORATION 2019